Cinefilul de Serviciu

Acasă » Concursuri Încheiate » CONCURS de previziuni – premiile Oscar 2014 – afişare predicţii

CONCURS de previziuni – premiile Oscar 2014 – afişare predicţii

ONLINE

Alătură-te celorlalți 50 de abonați.

Follow me on Twitter

oscar22

Cinefiluldeserviciu.com v-a oferit ocazia anul acesta să câştigaţi diferite premii prezicând câştigătorii Globurilor de Aur şi, pentru prima dată în România, nominalizaţii la premiile Oscar. Am fost de-asemenea primii care am organizat concursul de previziuni în ceea ce priveşte câştigătorii premiilor Oscar.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem cine ce a ales…

115 concurenţi s-au înscris la CONCURSUL de previziuni, la care trebuiau să indice câştigătorii premiilor Oscar din acest an. Pentru 2 jucători am luat în considerare ultimele predicţii transmise.

Centralizarea predicţiilor o găsiţi aiciAm introdus din nou un jucător denumit generic „cele_mai_alese” din raţiuni pur statistice. Dacă ne-am baza pe cele mai alese opţiuni în cazul fiecărei categorii în parte, atunci din cele 24 de categorii, Donca Alexandru, Groza Sabrina-Daniela şi Szasz Eduard ar ghici câte 23, fiind departajaţi în funcţie de ordinea transmiterii predicţiilor. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, încă 7 jucători s-ar mulţumi cu faptul că au fost la fel de buni precum premianţii, însă nu mai rapizi.

La fel ca la CONCURSUL de previziuni – Globurile de Aur 2014, am păstrat posibilitatea să puteți modifica după bunul plac lista câștigătorilor premiilor Oscar 2014 din sheet-ul „predictii” pentru a vedea în mod real şi online pe ce loc vă veți clasa.

Cea mai disputată categorie pare a fi cea pentru Cel mai bun scenariu original, acolo unde American Hustle s-a impus la limită în opinia majorităţii concurenţilor noştri, în faţa lui Her.

O altă categorie unde lupta estre strânsă este cea pentru Cel mai bun scurtmetraj – live action, la care The Voorman Problem şi Helium îşi vor disputa statueta conform predicţiilor noastre.

Cele mai mari procentaje le-au obţinut Frozen la categoria Cea mai bună animaţie, urmat de către Gravity, pentru Cea mai bună imagine şi Cele mai bune efecte speciale.

Şi la cea mai importantă categorie, CEL MAI BUN FILM, avem un favorit detaşat – 12 Years a Slave – Gravity: 93-10 la alegeri.

Aşadar se anunță o seară destul de interesantă, nu însă la fel de palpitantă şi pentru 16 dintre jucători. Pentru cine are răbdare să verifice, va remarca faptul că avem mai multe predicţii identice, astfel că departajarea se va face, aşa cum am anunţat din timp, conform înscrierii în concurs, având prioritate cei care s-au înscris cel mai devreme. Din păcate chiar dacă îi vor ghici pe toţi câştigătorii, 7 dintre noi nu vor putea să se claseze mai sus de locul 2, iar 4 concurenţi vor fi nevoiţi să se mulţumească cu locul 3. Din nefericire pentru ei, 5 jucători nu vor putea să se laude nici măcar cu medalia de bronz, deşi vor avea acelaşi punctaj precum premianţii.

Dar să nu anticipăm. Cu siguranţă vom avea câteva surprize şi nu este exclus să avem chiar mai mult de 10 jucători cu acelaşi punctaj maxim sau poate vom avea un singur concurent cu punctajul cel mai mare. Nu se ştie deocamdată ce se va întâmpla, însă este cert că vor avea de câştigat cei care au fost mai rapizi dintre noi în ceea ce priveşte transmiterea predicţiilor.

Oricum ar fi, vom avea parte de o seară lungă şi frumoasă, având în vedere numele celor vehiculaţi ca şi prezentatori de diferite premii.

Vă mulţumim pentru participare şi vă dorim mult succes.


12 comentarii

  1. […] Piratul Cinefil, Poison Whiskey, Angela, Cinemateca, Fructitza, Julia, Movies As Mentors, Cinefilul de Serviciu, Edge and Back, Movie Lover Type, Mind […]

  2. Donca Alexandru spune:

    Eu cred ca o sa castige „20 Feet from Stardom” Best Documentary Feature fiindca e foarte bun, a castigat un Critics Choice Award si un Spirit Award ieri. Vom vedea… 🙂 Si ai mare dreptate DELFINASU, e mare competitie intre The Voorman Problem si Helium (Live Action Short) si American Hustle si Her. (Original Screenplay).

  3. gab0nne spune:

    Gravity – regizor, coloana sonora, montaj, imagine, sunet, efecte sonore, efecte vizuale

    vs.

    12 Years a Slave – cel mai bun film, scenariu adaptat, rol secundar feminin

    se vede clar cine e adevaratul castigator de anul asta. ba, daca plusez, as zice ca cei 12 ani de sclavie au fost luati si de dallas buyers club, cu 3 premii, din care 2 pentru actori. dar vremurile sunt alea care sunt……

  4. Nistor Razvan spune:

    Salut, eu am participat la concurs, dar vad ca nu ma aflu pe lista.

  5. trisare cumva ? spune:

    Poate nu sunt singurul care a observat niste nume care prea bat la ochi, si anume un user cu numele de familie Chiper si Boloca. Uitati-va, userul Chiper si-a inscris tot familonul la acest concurs.

  6. Nistor Razvan spune:

    Foarte dubioasa treaba. Sunt 5 oameni cu numele Chiper. dar eu si inca un prieten de care stiu ca s-a inscris nu suntem pe lista. Ce s-a intamplat?

  7. Astept sa vedem cine a dat cele mai bune predictii 🙂

  8. @Nistor Razvan
    Atât timp cât ai dat trimitere/send după ce ți-ai ales toate predicțiile, sunt șanse de 99,99% să apari pe listă, dar mă tem că te-ai oprit cu un click mai devreme. În plus, dacă la tine este excepția aia de 0,01% te asigur că nu putea să se repete eroarea și în cazul prietenului tău. Oricum, o să verific personal lista cu predicțiile trimise, poate este totuși vorba de vreo greșeală. Dacă este totuși o eroare, se va remedia cu scuzele de rigoare.

    @All
    Am evitat username-ul pentru înscriere pentru că era foarte ușor să trimiți sute de predicții din partea ta, am evitat trierea după IP pentru că-i foarte simplu de schimbat și nu am fi ajuns nicăieri, așa că cel mai simplu și corect a fost înscrierea cu NUMELE,PRENUMELE și ADRESA DE MAIL VALIDĂ/CORECTĂ.

    Acum, se pare că ne lovim de o altă „problemă” : unii și-au înscris toată familia … sau poate că alegerile chiar au fost ale unor persoane diferite (nu avem cum să dovedim asta), dar atât timp cât persoanele respective există și, în plus, nu-i specificat nicăieri că are voie să joace doar un singur membru dintr-o familie, CUM putem noi anula predicția și un eventual premiu cuiva doar pentru că a mai participat la acest concurs și soțul/unchiu/nepotul/mama etc… ?!

    E drept că nici nu mă așteptam să fie înscriși șase din aceeași familie (cazul Chiper), DAR , repet, această trișare, așa cum este văzută cu siguranță de către toată lumea, nu ar fi putut fi evitată indiferent de metoda înscrierii. Chiar dacă se făcea înscrierea prin CNP (de exemplu), ținând cont că sunt o familie tot ar fi participat cu toate CNP-urile 🙂 .

    Concluzia este că din punctul de vedere al nostru ca organizatori nu am făcut nimic DUBIOS (eu nici măcar nu am apucat să mă înscriu), iar dacă un concurent a apelat la această metodă de trișare folosind numele tuturor celor din familia sa (repet, greu de dovedit, doar presupunem că-i o singură persoană care a trimis pentru toți) nu avem niciun temei în baza căruia să-l descalificăm și să-i luăm premiul.

    Dacă vreo minte luminată s-a gândit la o soluție pe care eu/noi nu am luat-o în calcul, aștept cu mare interes să o spună aici.

  9. Emil, vezi că este deja afișat, trebuie doar să intri în fișier și să selectezi clasamentul final 🙂

  10. Locul 108. Ma simt bine: am gusturi diferite fata de critici. Asta e chiar o veste buna.

  11. delfinasu spune:

    Predicţiile tuturor concurenţilor au fost afişate pe 1 martie, tocmai pentru a face totul la vedere, pentru a rezolva eventualele dispute de genul acesta. E curios cum se trezesc unii după două zile că nu au votat…
    Voi reveni cu premierea oficială…

    later edit: în plus, fiecare participant a primit pe e-mail automat o confirmare de participare la Concurs predicții premiile Oscar 2014, cu alegerile făcute.

  12. Boloca Viorel spune:

    @trisare cumva: Daca nu-ti convine, fa contestatie 🙂

Lasă un comentariu

martie 2014
L M M J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31